Vogelzaden & duivenvoeders

MIJTEN DUIVENVOEDERS
DE KRACHT VAN EEN DUIF SCHUILT IS HAAR VOEDING!

puur kracht uit de natuur.
Breng de natuur op het hok. Dat was het hoofddoel bij de ontwikkeling van ons gamma duivenvoeders, een duif voelt zich beter bij een goed uitgebalanceerde voeding.


DIT WIL ZEGGEN

 • Bij een voeding die zeer nauw aanleunt bij datgene vanuit zijn natuurlijk milieu. Voeders van verkeerde, niet evenwichtige samenstelling hebben directe gevolgen op de gezondheid en prestaties van uw duiven.
 • Daarom moet elke voeding volledig uitgebalanceerd zijn. Ver doorgedreven onderzoek en ontwikkeling hebben geleid tot een unieke samenstelling.
 • Al onze mengelingen zijn constant samengesteld uit een met zorg geselecteerde natuurlijke grondstoffen die een gevarieerd buffet vormen voor elke duif, ook voor die van u.
 • De perfectie zit in de strenge selectie. Al onze grondstoffen worden met grootste nauwkeurigheid geselecteerd en volgens een eigen ontwikkeld fabricatieproces geproduceerd. Hierbij besteden wij bijzonder veel aandacht aan de waardevolle afwerking van onze duivenvoeders. Alleen op die manier kunnen wij de natuurlijke voedingselementen maximaal benutten.
 • Door zijn rijke en veelzijdige samenstelling bekomen wij duivenvoeders met een uitzonderlijke hoge opneembaarheid van alle fysiologische voedingselemrnten en een uitzonderlijke kiemkracht. Dit resulteert in gezonde duiven met een grote werklust.
 • Al deze mengeling zijn keurig verpakt in zakken van 20 of 25 kg.
 • Duiven houden is en blijft een bijzonder boeiende hobby. Denk er nochtans steeds aan dat u te doen heeft met levende wezens die voor hun gezondheid en welzijn van u afhangen. geef ze daarom de juiste voeding, zij zullen u rijkelijk belonen met succesvolle prestaties.
Uw garantie voor topprestaties.

 1. jonge duiven met cribbs mais
  Een doordachte mengeling voor jonge duiven die een goede basis legt voor de toekomst van uw hok . een perfecte uitgroei van de jonge duiven leidt tot meer prestatiekansen op een latere leeftijd. succes begint bij een gezonde start. te voederen vanaf één week na het spenen.
 2. jonge duiven zonder mais
  Een eiwitrijke mengeling zonder mais.
 3. dieet
  Een licht verteerbare mengeling die tijdens het sportseizoen gegeven wordt.
 4. Luikse mengeling
  Een eiwitrijke mengeling bestaande uit 67% peulvruchten en 33% zaden. Ter verhoging van het eiwitgehalte en om beter en gemakkelijker af te azen tijdens de kweek. Daarom is er in deze mengeling ook geen tarwe of mais verwerkt.
 5. winter 4 s
  Zorgt voor een perfecte overwintering van uw duiven op een economische verantwoorde manier. Het houdt ze fit en in een goede gezondheid zonder een te vroege "super forme" op te wekken.
 6. multi mix
  Een mooie goedkopere voedzame mengeling.
 7. snoep super
  Een rijke zadenmengeling die aanvuld is met rijst.het houdt uw duiven fit en actief en wordt vooral in het sportseizoen dagelijks gegeven snoep super is ook aan te raden in de ruiperiode.
 8. kweek cribbs
  Een sterk gevarieerde mengeling voor kweekduiven met verschillende soorten erwten en zaden.
 9. kweek plata
  Zelfde samenstelling als kweek cribbs, maar de cribbs mais is vervangen door kwalitatieve rode plata mais.
 10. sport cribbs
  Prachtige mengelingen voor sportduiven met cribbs mais met een uitzonderlijke kiemkracht. cribbs mais is op het veld natuurlijk gedroogd door de wind en de franse zon. hierdoor blijft de kiemkracht bewaard. De kiemkracht in het graan bewijst dat het graan nog leeft, m.a.w. dat alle aanwezige stoffen, vitamines, elektrolyten, mineralen enz. actief aanwezig zijn.
 11. sport plata
  Zelfde samenstelling als sport cribbs,maar de cribbs mais is vervangen door rode plata mais.
 12. rui cribbs
  Een zorgzaam doordachte samenstelling die rijk is aan oliehoudende zaden die instaan voor een perfecte rui.
 13. rui plata
  Zelfde samenstelling als rui cribbs, maar de cribbs mais is vervangen door rode plata mais.
 14. zuivering
  Een zeer gevarieerde en bijzonder licht verteerbare mengeling met zuiverende ingrediënten.
 15. super
  Rijke mengeling met een uitzonderlihjk opneembaarheid.
 • Colorants pour oiseaux
 • Pâtée d'élevage jaune
 • Pâtée colorante
 • Pâtée universelle (aux insectes)
 • Pâtée sèche pour élevage
 • Nourriture pour pigeons
 • Graines
 • Graines
 • Graines
 • Graines